0

FRAKT & RETUR


Leverans  

Kally X Birger erbjuder fri frakt. Paketet skickas med PostNord. Leveranstiden är 1-5 dagar för leverans inom Sverige och för internationella leveranser 3-10 dagar. 

Retur

Fri retur och 14 dagar retur/bytesrätt gäller då du handlar online. FÖRLÄNGD RETUR/BYTESRÄTT TILL 10 JANUARI PÅ ALLA KÖP GJORDA I DECEMBER. Önskar du returnera eller byta din mössa vänligen maila oss på [email protected] där du berättar anledningen till din retur. Vi kommer sedan att skicka en retursedel till dig via mail som du klipper ut och tejpar fast på paketet. Rekommendation är att använda samma påse som du mottog din mössa i. Miljövänligt och enkelt. 

Mössan måste returneras i samma skick som när du mottog den. Hang tag måste finnas kvar och inga skador får förekomma. Självklart får du prova den men uppkommer fläckar från make-up eller annat kan vi inte godkänna din retur. Tack för förståelsen!

Byte då mössan blivit fel hanterad vid tvätt godkännes ej. 


Återbetalning på returer

Har du valt att betala med Klarna så sker all återbetalning via dem. Betalning med kontokort eller Swish går via oss och så fort vi har kontrollerat din retur och godkänt den så återbetalar vi dig. Räkna med 3-5 dagar beroende på bank. 


Alla frågor kring returer, beställningar samt frakt skickas till [email protected]